Skrivet av: K2 | 14 juni 2011

Helt otroliga övergrepp från NATO-rebellerna i Libyen

Läste just en artikel som beskriver helt otroliga övergrepp genomförda av de NATO-stödda rebellernai Libyen. Artikeln beskriver rutinmässiga våldtäktsattacker där oskulder (väldigt kulturellt laddat i arabiska länder) rövas bort och gruppvåldtas och sedan får halsen avskurna av rebellerna. Det beskrivs även hur vissa fått brösten avskurna medans de levde, innan de avrättats. Brösten placerades sedan på det lokala torget så att det bildade ordet ”whore”.

Samtidigt bombar NATO-planen civila mål, dag som natt. Filmen ovan återger vittnesmål om att ”depleted uranium” används i bomberna.

Det är omöjligt att veta om uppgifterna är sanna men av någon anledning litar jag mer på uppgifter som motsäger progagandan i västvänliga medier. För att det är ett faktum att det är ett propagandakrig som förs mot oss för att vi ska acceptera kolonialismen i Libyen är jag övertygad om.

SVERIGE UT UR LIBYEN!

Läs mer:
Det är Libyens statskontrollerade centralbank de är ute efter, inte Gadaffi!
Libyen har nästintill direktdemokrati… det är därför folket försvarar Ghadaffi.

Annons

Svar

  1. Problemet är förstås att detta kan vara en lika stor skröna som påståendet att Ghadafi beordrat massvåldtäkter på rebellsidans kvinnor. Sagt trots att jag anser att propagandan för rebellerna är otrolig och att jag talar starkt emot Natos attack på Libyen och Ghadafi.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: