Skrivet av: K2 | 24 april 2011

Läkare och läkemedel som dödar!

Kosttillskott och alternativ medicin är under påtryckningar i hela västvärlden. Trots detta har inte en enda människa dött av ett kosttillskott. Men däremot dör ca 783 000 människor av skolmedicinska läkemedel i USA. Det är hemska siffror. Likväl tillåts patienter lida av biverkningar, onödiga operationer osv. i enorm skala varje år. Vi måste värna om alternativen i ett fritt samhälle. Idag tycks det mer som att läkemedelsforskning handlar om att ta fram preparat som håller brukaren symtomfri men beroende till piller för resten av livet! Piller som subventioneras av staten som dessutom ger oss kostråd vi i värsta fall blir sjuka av.

Nu föreslår t o m så kallade statliga ”experter” att vi ska införa fettskatt också! Hur ska vi kunna minska ohälsotalen med en straffskatt på det födoämne som gör oss mätta och friska? Nej… staten ska inte tillhandahålla den här typen av pekpinnar. Varken via skatt eller kostråd!

Bra naturlig kost är vägen bort från de flesta av välfärdssjukdomarna. Men matrevolutionen måste ske via folkets egna strävanden, tror jag. Starta gärna en svensk avdelning för Weston A Price Foundation så att kunskapen kring traditionellt hälsosam mat och aktuell forskning sprids! Sverige ligger bra till på kostfronten internationellt sett genom LCHF-rörelsen. Ta till vara på detta!

Vi måste bli fler som kämpar för en liberal syn på sjuk- och friskvård i västvärlden. Och i detta måste vi innefatta naturliga kosttillskott och traditionell sjukvård som människor nyttjat genom historien. Även långt innan man upptäckte att enorma pengar kan tjänas på läkemedelspatent och kemiska preparat som förslavar människor till dagliga pillerintag, ibland ända fram till graven.

Läs mer:
Weston A Price och Välfärdssjukdomarna
Kost och akne: Vad säger vetenskapen?
Ät smör – margarin gör dig dum!

Annons

Svar

  1. Du håller alltjämt en hög standard K2!
    Kul att se en artikel om hälsa bland alla ekonomiska 😛

    Ett länkbidrag, testimony of a whistelblower:

    Ett boktips, en annan whistleblower som hoppade av läkemedelsbranschen:
    Piller & profiter : memoarer från en läkemedelsindustri med dödlig biverkan av John Virapen

  2. Tack. Kul att du tittar förbi! Bra film också. =)


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: